bIOGRAFIJA

Ja sam Sanja Zlatković, rodjena sam 14.8.1978. godine u Nišu. Prvak sam stare Jugoslavije i nosilac crnog pojasa u karateu, kao i dobitnik mnogih medalja. Kao  fitnes trener počela sam da se bavim 2002. godine, a svoju teretanu sam otvorila 2018. godine.

2014-te i 2016-te godine sam se takmičila na državnom prvenstvu u kategoriji bikini fitnes. Pored diplome fitnes trenera, posedujem i diplomu fakulteta Zastite na radu. 

Veliki sam protivnik  steroida, anabolika i raznih hemijskih stimulansa. Svoje znanje i iskustvo zato prvenstveno prenosim lepšem polu, a moj primarni cilj je akcenat na zdravu ishranu tj. redukcija ishrane u zavisnosti od pojedinca, pravilno izvodjenje vežbi kako ne bi došlo do povreda, a potom dostizanje željenog cilja, tj. oblikovanja, zatezanja i povećanja mišićne mase i kondicije.

Otvaranje Fitnes centra Miraculous Style bilo je u planu pre 7 godina. Onog trenutka kada mi se pruzila prilika da osnujem klub, to sam i  uradila i moje strpljenje se isplatilo. Sada svoju ljubav, znanje i tajne ovog sporta mogu da prenesem svojim članovima. Ključ uspeha je u shvatanju potrebe za vodjenjem zdravog života i menjanjem loših navika. Uz podrsku  supruga i roditelja sve je lakše tako da je moja  namera da se bavim fitnesom  dok god me snaga tela, uma i volje sluze. Kada ima ljubavi prema poslu tu postoji i  neiscrpna energija za rad.    

Moja najveca motivacija za otvaranje fitnes kluba je moja pokojna sestra Mirjana Ilić. Upravo sam od nje naučila mnoge tajne ovog sporta radeći u njenoj teretani “Word” 2002. godine. Naziv kluba je “MIRACULOUS STYLE” sto znaci čudotvorni stil, koji u sebi nosi ime moje pokojne sestre Mirjane, vice šampiona sveta u Body Buildingu.

sanja zlatković fitnes model nagrade
sanja zlatković fitnes model

Postavite mi pitanje u vezi vežbanja, ishrane ili izbora paketa