IDEALNI USLOVI ZA VEŽBANJE

Teretana je otvorena 2018. godine sa ciljem da našim klijentima pružimo idealne uslove. Prijatan ambijent, super društvo i jaki treninzi su ono u čemu svi uživamo. Pored klasičnih kardio treninga i treninga snage, redovno održavam personalni i grupni fitnes, aerobni mix i kangoo power jumps. U prostorijama teretane imate mogućnost profesionalnog masiranja. Jedini ženski fitnes centar u Pirotu bavi se prvenstveno Vašim zdravljem, samouverenošću i izgledom. Budite deo našeg tima.

0 dana
nedeljno
0 dana
godišnje
od 0 rsd
mesečno

TRANSFORMACIJE

Biti fit znači biti u stanju dobrog telesnog i mentalnog zdravlja, dobre telesne kondicije nastale kao rezultat redovnog telesnog vežbanja i pravilne ishrane. Fitnes i Bodi fitnes uključuje 5 primarnih komponenti

Kardio vaskularnu sposobnost
Mišićnu snagu i izdržljivost
Fleksibilnost
Psihičku fokusiranost
Telesnu kompoziciju

MIRACULOUS STYLE MASAŽA

U sklopu našeg fitnes centra nalazi se jedinstven salon za masažu. U ponudi imamo nekoliko vrsta masaža koje će profesionalno izvršiti naša licencirana fizioterapeutkinja Ana.

JEDINSTVENI SMO U GRADU PO ELEKTRIČNIM MASAŽERIMA ZA CELO TELO!

Zakažite svoj termin što pre i uverite se u kvalitet, u prirodnom i veoma lepom ambijentu. Zakazivanje možete obaviti putem kontakt forme, lično u prostorijama Fitnes centra Miraculous Style ili pritiskom na slušalicu.